Play Video

VOOR WIE?

Onze opleiding is voor de gedreven muziekproducent die van zijn passie zijn werk wil maken. Zie jij jezelf later werken in deze wereld, ben je serieus en bereid om hard te werken? Dan bieden wij jou een mooie kans! Verder heb je minimaal TL-niveau en vragen we je minimaal 7 uur per week te investeren in de lesstof. De gemiddelde leeftijd van de leerlingen ligt tussen de 20 en 25 jaar, maar uitzonderingen van 17 en soms zelfs 30 jaar komen ook voor.

Schrijf je dan in voor de Producer Academie!
Een jaar lang gaan we met jou aan de slag en maken we van
jou een echte
professional!

INFO

Play Video

OUD LEERLINGEN

MILLEAN. - VOOR

Voor de opleiding experimenteerde Valentijn Kolf ongeveer 6 jaar zelfstandig met muziekproductie. Hij deelde zijn passie op lokale evenementen, zoals verjaardagsfeestjes en bruiloften. Met minimale kennis van muziektheorie leerde hij zichzelf keyboardspelen, maar hij had moeite met het vinden van de juiste geluiden en het voltooien van nummers. Ondanks 80.000 streams op zijn meest beluisterde track en 3.000 Instagram-volgers, werd Valentijn belemmerd door zijn beperkte netwerk, waardoor het maken van cruciale connecties een uitdaging was.

NA

Millean voor DPAC:
Millean na DPAC:
Saviëlle na DPAC:

SAVIËLLE - VOOR

Saviëlle Bakkenes is van jongs af aan veel met muziek bezig geweest. Ze speelde viool sinds haar vijfde, heeft in haar tienerjaren piano, gitaar en bas leren spelen, en begon op haar 21e met zingen. Alhoewel ze deze instrumenten hobbymatig speelde, had ze altijd de ambitie om artiest te worden en muziek uit te brengen. In haar samenwerkingen met producers kon ze niet de sound vinden waar ze naar op zoek was. Daarom besloot ze om de Producer Academie te volgen, ondanks dat ze bij aanvang van de opleiding nog geen productie-ervaring had.

NA

De Producer Academie heeft Saviëlle extra gemotiveerd om zich professioneel bezig te houden met muziek. Haar afstudeerproject, “LalaLove”, kun je hieronder beluisteren. Na de opleiding heeft ze haar focus verlegd naar zang en songwriting, wat ze nu naadloos integreert met haar instrumentale vaardigheden in haar producties. Saviëlle heeft nauw contact gehouden met haar medestudenten en heeft zo een muzikale vriendengroep overgehouden aan de opleiding. Naast het uitbrengen van haar eigen muziek geeft ze ook les, onder andere in gitaar en zang.

Benieuwd of DPAC wat voor jou is?

Ik wil uitgenodigd worden voor een intake!

Ambieer jij een toekomst in de muziek? Dan is De Producer Academie zeker iets voor jou! Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag hieronder gratis en geheel vrijblijvend een intake aan!