KOSTEN OPLEIDING

KOSTEN FULL COURSE OPLEIDING: €2959
(3959,-)

LET OP VANAF: 01-01-2023 WORDT DE PRIJS €4459

 

De kosten van de opleiding is all inclusive. Dit is dus inclusief: studiemateriaal, examengeld, uitstapjes, huur studio en natuurlijk alle lessen.

De Producer Academie is officieel kort beroepsonderwijs en een geregistreerd instituut bij het CRKBO en NRTO. Daarom is het collegegeld BTW-vrij en heb je recht op budget van de overheid middels het  STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie.

Hier meer informatie over STAP-budget aanvragen via UWV.nl

 

Daarnaast kun je via ons tot wel 50% korting krijgen op je DAW software, zoals: Logic Pro, Ableton Live, Cubase, Reason of Pro Tools.

maar dit geldt ook voor pluginbundles en VST’s, zoals: Fabfilter, Soundtoys, Waves, Native Instruments, Izotope of Cableguys. 

Daarnaast zijn de software, maar ook de spullen die je moet kopen voor je studio aftrekbaar van de belasting. Dit kan je makkelijk 40% van de kosten schelen. Wij op school helpen je er graag bij om dit te regelen.

De betaling kan ook in termijnen worden betaald. Dit verloopt dan als volgt:

  1. Bij aanmelding ontvang je van ons de factuur voor de eerste aanbetaling van: €1899
  2. De opeenvolgende 4 maanden worden de resterende 4 termijnen van €550,- afgelost. Hier wordt eenmalig €140 euro administratie kosten voor in rekening gebracht.