ONZE DOCENTEN

MILLEAN.

Valentijn is een van onze eerste studenten en tot op heden de enige die afstudeerde met een 10-. Omdat hij zoveel uit zijn studie haalde heeft de directeur besloten om hem te begeleiden als artiest. Het resulteerde in een groot succes; Er werd in één jaar een hit gescoord met 25 miljoen streams en zijn Instagram opgewerkt van 2000 naar 300.000 volgers. Nu geeft hij ook les en is daar net zo getalenteerd in- en gepassioneerd voor als zijn carrière als Tech House DJ onder de naam Millean.

WAEYS

Met 14 jaar productie ervaring onder de riem legde hij in 2018 de focus op het maken van Drum & Bass onder de naam ‘Waeys’. Na zijn eerste release in 2019, met hierna een reeks opvolgende releases op een aantal van de grootste Drum & Bass labels zoals Critical Music, Hospital Records en Shogun Audio, won hij in 2020 de award voor ‘Best Newcomer Award’ van de Drum&Bass Arena Awards. In het weekend is hij vaak te vinden in het buitenland om DJ shows te doen, door de weeks geeft hij les hij DPAC!

CAPSLOCKED

Arif heeft zijn muzikale vaardigheden en kennis te danken aan de kleurrijke opvoeding tussen verschillende culturen. Van ‘sample based music’, hip hop, afro en pop tot nu diep verwoven met de urban/hiphop muziek industrie van NL. Arif heeft gewerkt met artiesten als Lijpe, Sevn Alias en Yurmaine en is naast producer ook actief als (mix)engineer. Het overdragen van kennis vindt hij een van de belangrijkste aspecten van onze samenleving en werkt ook met ontzettend veel plezier voor De Producer Academie.

TOM

Mijn muzikale roots, ontstaan in een jeugd vol muziek (keys, gitaar en sample-based beats) hebben me gebracht naar de productieopleiding van de HKU. Altijd al geïnteresseerd in film, raakte ik gefocust op het creëren van hybride muziek bij bewegend beeld. Werkend vanuit de Noise Room in Amsterdam produceer ik momenteel o.a. muziek voor film, reclame, theater en mobiele applicaties en regel ik audio-engineering en post-productie voor podcasts en videoprojecten. In 2019 heb ik besloten docentenbevoegdheid te halen aan het Conservatorium van Amsterdam, waaraan ik parallel met veel plezier ben gaan lesgeven aan De Producer Academie.

SMALL TALK

Met meer dan 40 miljoen Spotify streams en een opleiding aan de Herman Brood Academie achter zijn naam is Adinde dé specialist in het maken van moderne elektronische popmuziek. Met zijn ervaring als pianist staat muziektheorie aan de basis van al zijn producties. Nadat hij jarenlang onder de naam Small Talk in de grootste Spotify playlists heeft gestaan, focust hij zich nu op het maken van producties voor andere artiesten en het geven van productielessen.

Too Martian

Afgestudeerd aan de HKU in 2020 werkt de Amsterdamse Jurre onder verschillende aliassen in verschillende genres. Zijn drukste project is op dit moment Too Martian waarmee hij zich in de Bass en EDM scene begeeft en op veel labels muziek uitbrengt waaronder NCS, Enter Records (Universal), Tribal Trap, Gaming Playlist en nog meer.