AANMELDEN

Ligt jouw hart bij het maken van muziek en wil je hier serieus mee aan de slag gaan? Dan ben je bij De Producer Academie aan het juiste adres! Wij zijn marktleider in Europa als het aankomt op het effectief en professioneel opleiden van ambitieus muziektalent. De cijfers liegen er niet om. Elk jaar leiden wij enorm veel jong talent op tot muzikale zelfstandige ondernemers en niet tot studenten. 

Na Aanmelding is er een contactmoment/intakegesprek, daarna motivatiebrief voor de deadline, week erop hoor je persoonlijk of je bent aangenomen. 

Prijs 4459,- (Met het stap budget ontvang je 1000 korting).

BESCHIKBAARHEID

Beschikbaarheid Opleidingstraject Maart 2023
VOL
Beschikbaarheid Opleidingstraject Oktober 2023
NOG WAT PLEKKEN BESCHIKBAAR

CRKBO GEREGISTREERD

Wij zijn een officieel kort beroepsonderwijs en een geregistreerd instituut bij het CRKBO. Dit zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van de nieuwe STAP budget regeling. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie en is een nieuwe vergoeding van het UWV voor scholing. Deze vergoeding kun je volgend jaar maart aanvragen.

De afgelopen jaren hebben wij gezien dat er erg veel muziekstudenten geïnteresseerd zijn in onze opleiding waardoor er beperkt plek is, maar als je echt gemotiveerd bent en dit echt is wat je wil, dan verwelkomen wij je graag!

MOTIVATIE IS DE SLEUTEL!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie. Dit is dan ook het eerste waar wij naar vragen. Vervolgens vindt er een voorselectie plaats waarin wij kijken naar de verschillende aanmeldingen en motivaties die we hebben binnengekregen. Twee weken later is het tijd voor de definitieve selectie waarin je te horen krijgt of je bent aangenomen.

Van je passie je werk maken? Schrijf je in voor onze muziekopleiding en misschien nemen wij binnenkort wel contact met je op en nodigen we je uit voor een intakegesprek.

DE OPLEIDING

De opleiding duurt een jaar en vormt een brug naar de professionele wereld of een opstap naar een vervolgopleiding
in de muziek. DPAC blijkt van onmiskenbaar groot belang te zijn voor het succes van talentvolle muziekproducers
in Nederland. In 1 jaar een professional!

1
2
3
4
5
6
7
Basics
Melodie & Harmonie
Arrangement & Vormgeving
Toets
Synthese
Mixing & Mastering
Vocal productie
Business

1.

Basics

2.

Melodie & Harmonie

3.

Arrangement & Vormgeving

4.

Toets

5.

Synthese

6.

Mixing & Mastering

7.

Vocal productie

Business

INFO