Gratis intake aanvragen!

Ligt jouw hart bij het maken van muziek en wil je hier serieus mee aan de slag gaan? Dan ben je bij De Producer Academie aan het juiste adres! Wij zijn marktleider in Europa als het aankomt op het effectief en professioneel opleiden van ambitieus muziektalent. Elk jaar leiden wij enorm veel jong talent op tot muzikale zelfstandige ondernemers en niet tot studenten. Vraag een gratis intake aan en start jouw muziekcarrière bij De Producer Academie!

CRKBO GEREGISTREERD

Wij zijn een officieel kort beroepsonderwijs en een geregistreerd instituut bij het CRKBO.

De afgelopen jaren hebben wij gezien dat er erg veel muziekstudenten geïnteresseerd zijn in onze opleiding waardoor er beperkt plek is, maar als je echt gemotiveerd bent en dit echt is wat je wil, dan verwelkomen wij je graag!

MOTIVATIE IS DE SLEUTEL!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie. Dit is dan ook het eerste waar wij naar vragen. Vervolgens vindt er een voorselectie plaats waarin wij kijken naar de verschillende aanmeldingen en motivaties die we hebben binnengekregen. Twee weken later is het tijd voor de definitieve selectie waarin je te horen krijgt of je bent aangenomen.

Van je passie je werk maken? Schrijf je in voor onze muziekopleiding en dan nemen wij binnen 48 uur contact met je op voor een telefonisch interview en  wordt je wellicht ook uitgenodigd voor een intakegesprek.

DE OPLEIDING

De opleiding duurt een jaar en vormt een brug naar de professionele wereld of een opstap naar een vervolgopleiding
in de muziek. DPAC blijkt van onmiskenbaar groot belang te zijn voor het succes van talentvolle muziekproducers
in Nederland. In 1 jaar een professional!

1
2
3
4
5
6
7
Basics
Melodie & Harmonie
Arrangement & Vormgeving
Toets
Synthese
Mixing & Mastering
Vocal productie
Business

1.

Basics

2.

Melodie & Harmonie

3.

Arrangement & Vormgeving

4.

Toets

5.

Synthese

6.

Mixing & Mastering

7.

Vocal productie

Business

INFO